Positiv sinnesstämning - Saframyl
010-703 68 00 info@octean.se

EN VARDAG I KÄNSLOMÄSSIG BALANS

Nedstämdhet är en naturlig reaktion på svårigheter i livet

Det är normalt att känna sig onormal

Nedstämdhet är en naturlig reaktion på svårigheter i livet. Var fjärde person känner sig orkeslös, hängig, deppig och orolig under perioder. Ibland finns det tydliga orsaker, som kan härledas till sömnbrist, stress, årstidsväxlingar, brist på dagsljus, konflikter på jobbet eller hemma, ensamhet, eller tristess i vardagslivet. Ibland finns det ingen uppenbar orsak.

Ett naturligt alternativ för lust och energi

SAFRAMYL POSITIVE MOOD är ett naturligt framtaget alternativ för att hantera perioder av nedstämdhet. För att nå bästa möjliga resultat rekommenderas ett dagligt intag under två månader, kombinerat med en daglig dos av fysisk aktivitet, goda rutiner för sömn och en näringsrik kost.  En naturlig väg bort från nedstämdhet, oro och klimakteriebesvär – för en fungerande vardag fylld med lust och energi.

Vad är Serotonin?

Serotonin är en signalsubstans, även kallad neurotransmittor, vilken medverkar vid reglering av välbefinnande, oro och ångest, initiativförmågan, sömn och vakenhet, mättnads- och hungerkänslor, smärtupplevelser och vissa funktioner som andning.  När en person upplever negativa känslor hänger det ofta samman med att signalsubstanserna hamnar i obalans och påverkar känslolivet. En låg förekomst av serotonin i nervsystemet kan orsaka minskning av den psykiska aktiviteten och risk för stark känslomässig olust.