Info & press - Saframyl
010-703 68 00 info@octean.se

Info & press

Press

På MyNewsdesk hittar du arkiv över samtliga pressmeddelanden, våra reklamfilmer, samt bilder och kontaktinformation.

Nyheter

Här hittar du pressreleaser och nyheter

Bilder och videor

Här hittar du bilder och videor på våra produkter

Kontaktpersoner

Här hittar du våra presskontakter

Om Octean

Octean AB är ett familjeägt företag som tillverkar, marknadsför och säljer medicintekniska produkter, kosttillskott och hudvårdsprodukter till egenvårdsmarknaden i Sverige. I produktportföljen finns såväl internationella varumärken som produkter tillverkade och utvecklade i egen regi. Våra produkter marknadsförs via hälsofackhandel, apotek och internet.

Vår filosofi är enkel – kunden skall alltid känna sig säker på att våra produkter och produktinformation bygger på lång erfarenhet och klinisk dokumentation. Vi på Octean representerar nästan 40 års erfarenhet från läkemedelsindustri och egenvård. På företaget jobbar både auktoriserad hälsorådgivare och apotekare för att kunna erbjuda kvalificerad rådgivning.

Octean är medlem i Svensk Egenvård, en organisation som verkar för en seriös utveckling av egenvårdsbranschen. Octean är certifierat enligt Svensk Egenvårds ”System för säkra kosttillskott till konsument”, vilket innebär en kvalitetsstämpel på företaget och trygghet för både återförsäljare och konsument.

För mer information besök www.svenskegenvard.se

Alla kosttillskott i Octeans produktsortiment marknadsförs i enlighet med de hälsopåståenden som är inskickade till EFSA. EFSA är den europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet.

Besök gärna vår hemsida